WONG KEE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1467 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wong Kee. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2024 om 0:06 Eten op zich prima, alleen op onderdelen veel te zout. Dat kan - en moet - echt minder. Bezorgd met 25 minuten.
2 jul 2024 om 19:57 Het was goed
2 jul 2024 om 14:41 Top!
30 jun 2024 om 20:04 Loempia lekker,bami sate niet te eten,vreemde smaak aan. Zat bijna niks in de bami.voor ons nooit meer.
25 jun 2024 om 21:09 Ik bestel vaker chinees of haal het. We eten ook allemaal hetzelfde ik bami goreng speciaal . Nu kan ik zeggen dat dit de beste was tot op heden. Mijn vrouw de fouyonghai idem. Ik vind deze de beste.
24 jun 2024 om 20:48 ben tevreden en het eten was lekker
17 jun 2024 om 17:46 Fast delivery and good food
14 jun 2024 om 21:11 Zeer tevreden
6 jun 2024 om 22:48 Prima in orde en bezorgd met een goede 20 minuten.
25 mei 2024 om 12:34 Voor dat bedrag had ik toch wat meer verwacht.... Zoet/zure saus was té zuur t.o.v. de zoete smaak
21 mei 2024 om 5:39 Saus was waterig en rose van kleur inplaats rood. Had om 15.00 uur besteld in de hoop dat het 17.30 besteld zou worden. Ik kreeg om 17.15 bericht dat het het er bijna zou zijn maar dat duurde nog een half uur
20 mei 2024 om 11:39 Netjes op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger