WONG KEE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1327 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wong Kee. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 22:07 Combinatiegerecht besteld. Eten was OK, behalve de babi pangang want die smaakte zurig. Eten werd net binnen het uur bezorgd: weliswaar conform Wong Kee's verwachting maar wel een beetje wonderlijk voor een maandagavond.
18 jan 2023 om 21:17 Het eten was heerlijk!!!
15 jan 2023 om 22:52 Loempia was lauw, de rest was lekker.
13 jan 2023 om 20:38 Ik maakte een foutje belde ze meteen en super geholpen sevice top
9 jan 2023 om 12:46 Duurde lang , vanwege verkeerd huisnummer bezorgd, dus die hadden gratis eten en ik maar wachten, en nog bij de deur vragen om te betalen! Terwijl ik betaald had , heel slecht geregeld jammer en er zat geen rouwkost bij de bamipanggang
8 jan 2023 om 22:50 De gebakken banaan viel erg tegen. 4 kleine stukjes (vergeleken met andere chinezen) en geen poedersuiker erbij. Dit bestel ik nooit meer. Eend en saté waren prima.
6 jan 2023 om 20:36 Snelle bezorging zoals gewend, eten is ook altijd prima. Zelden gaat er iets fout. Wel fijn als je als vaste klant iets besteld en het bezorgd word de bezorger ook de achtertuin weet te vinden
2 jan 2023 om 20:37 Er was iets misgegaan helaas. Het eten was minder lekker dan ik gewend ben.
31 dec 2022 om 23:51 Heerlijk gegeten snelle bezorging eten was nog warm
29 dec 2022 om 20:25 Het was weer lekker, kreeg alleen bami ipv nasi, maar goed het smaakte evengoed. Aardige bezorger.
25 dec 2022 om 0:19 Keurig op afgesproken tijd, voldoende porties en lekker
24 dec 2022 om 19:40 Was veel en goed verzorgd. Altijd een feestje bij Wong Kee